Jag är född 1955, uppvuxen i Bygdeå men bor numera i Näs / Bygdeå med min fru Vanja f67. Vi har tre gemensamma barn som alla bor i Umeå.

Jag utbildade mig till bilmekaniker 1973 och har under många år jobbat som mekaniker och tekniker vid Svensk bilprovning i Umeå

Foto intresset startade efter att jag som vuxen studerat min mammas fotografier som sitter inklistrade i pärmar, bilder på människor. Jag följde temat och fotograferade min hemby Bygdeå under 10år, De bilderna resulterade i en utställning. Sune Jonsson Centrum för dokumentärfotografi.

Inom ramen för mitt egna företag har jag bl a gjort och några utställningar, bröllops foto, företagsfoto, dokumenterat Element SIX nedläggning i Robertsfors.

Numera gäller bil och mc foto till Svenska förlagen Egomon och Aldinsson / Sjöberg förlag samt mc förlaget MCM.


Ulf Forsberg   -   E-mail  -  ulfspicture@telia.com  Tele. 070 6006952